TERMENI ȘI CONDIȚII

Dr. Vlad Ichim – este denumirea comercială a DR. ICHIM VLAD – ACTIVITATE MEDICALA, persoană fizică independentă (PFI) de naționalitate română, având sediul social în România, București, Sector 3, Str. Peneș Curcanul, nr. 16-18, sc. B, et. 2, ap. 57, având cod unic de înregistrare fiscală 42225521.

SITE – website-ul de prezentare compus din pagini web, găzduit la adresa drvladichim.ro și subdomeniile acestuia.

CONȚINUT – toate informațiile de pe SITE care pot fi accesate prin folosirea unui echipament electronic.

VIZITATOR – orice persoană care accesează SITE-ul, vizualizând astfel CONȚINUTUL.

Conținutul, așa cum este definit în preambul, include și nu se limitează la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și conținut multimedia, prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a Dr. Vlad Ichim. Aceasta își rezervă toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect, prin licențe de utilizare sau publicare. Nu este permisă modificarea continutului acestor pagini, precum și copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creații derivate din orice informație sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului. Cu toate acestea, este posibilă descărcarea sau copierea materialelor specifice disponibile în acest sens. Fiind destinate exclusiv scopurilor personale, non-comerciale, utilizarea lor în scopuri comerciale este interzisă.

Pentru orice intrebare sau cerere puteți lua legătura cu noi prin mijloacele de contact puse la dispoziție în pagina distinctă.

Deși depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației medicale de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc al vizitatorului.

Dr. Vlad Ichim se obligă să asigure confidențialitatea vizitatorilor site-ului său. Nu vor fi transmise către terți niciun fel de informații cu caracter personal, excepție făcând terții parteneri care asigură buna funcționare a acestui site.

Acest site utilizează tehnologii care permit colectarea anumitor informații cu caracter personal și tehnic despre vizitator: adresa IP, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului și informații despre traficul realizat pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți mai multe în paginile Politică de confidențialitate și Politică cookie-uri.

Toate aceste informații colectate prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta buna funcționare a site-ului și la îmbunătățirea serviciilor oferite.